Prieks par atkalredzēšanos

Prieks par atkalredzēšanos, smiekli, atmiņu zibšņi un arī pa kādai asarai - tās ir emocijas, kuras ir neatņemamas salidojuma pavadones. Rihtera deju skolas 25 gadu svinības bija liels prieka vilnis, jo ieradās pozitīvi noskaņoti esošie, bijušie dejotāji un dejotāju ģimenes. Salidojumā ir lieliska iespēja uzzināt, kur katru ir aizveduši dzīves ceļi, mēs esam ļoti dažādi, esam izvēlējušies dažādas profesijas un izglītību, bet deja tomēr joprojām visus vieno ar atmiņām.

Atskatoties uz deju skolas 25 gadiem, jāsaka, ka paveikts ir ļoti daudz, ieguldīts ļoti liels darbs dejotājos, kā arī sagatavoti daudzi Latvijā un ārpus tās robežām zināmi deju treneri, sasniegti izcili rezultāti sacensībās. Daudz ko aizsākām kā pirmie Latvijā - deju skola ar savām telpām - viesskolotāju konsultācijas - deju skolotāju sagatavošana – sacensības Blekpūlē un vēl daudzas lietas ko nemaz tā nevar uzskaitīt, par to ir gandarījums un prieks.

Deju skola tā ir kā liela ĢIMENE, nereti pat neapzinoties to milzu spēku, cik saistīti ir cilvēki un viņu likteņi, šeit iegūstot īsto dzīves skolu.

Paldies, visiem kuri atnāca un sagādāja prieku sev un deju skolai, tiksimies pēc 5 gadiem, kad skolai būs jau 30!

Rihtera deju skolas salidojums

Vairāk bilžu meklē galerijā šeit!