Sporta dejas bērniem

Sporta dejas bērniem – tā ir lieliska iespēja atrast bērnam noderīgu hobiju vai pat nodarbošanos visai dzīvei!

Lūdzu, sīkāk!

Sporta dejas – tas ir īsts sports apvienojumā ar mākslu. Debešķīgi skaisti kostīmi, elegantas frizūras, starojoši smaidi – tas ir tas, ko esam pieraduši redzēt uz parketa. Bērni, kas nodarbojas ar sporta dejām, iegūst ideāli staltu stāju, augsti paceltu galvu, ritma izjūtu un lielisku gaumi, augstu fizisko sagatavotību. Sporta dejas – tas ir arī ļoti aizraujoši, jūs pat nepamanīsiet kā jūsu bērns sāks dejot un uztraukumus par datoriem, mobilajiem telefoniem un citiem sīkumiem nomainīs jautājumi par kādu no dejām un deju soļiem.

Ko darīt, ja nav pāra?

Mums ierasts, ka sporta dejas – tas ir pāru sports. Tomēr partnera izvēle – tas ir vissarežģītākais uzdevums ne tikai bērniem, bet arī profesionāliem dejotājiem, kas sporta dejām veltījuši ne vienu vien dzīves gadu. Tāpēc mēs piedāvājam nodarboties kā pārī, tā arī pa vienam. Turklāt, šobrīd tiek organizētas deju skates individuālajā dejā. Un neaizmirstiet, ka partneri jūsu bērns var atrast tieši studijā… Vārdu sakot, negaidiet, kamēr dejas atnāks pie jums, labāk paši ejiet tām pretī!

Daudzveidība

Vai ir kāds kompleksāks virziens par sporta dejām? Latīņamerikas dejas un Standartu dejas (kopā 10 dažādas dejas) – to visu apgūs jūsu bērns. Saprotams, ka šāda daudzpusēja attīstība ietekmēs jūsu bērna fizisko sagatavotību, viņa garīgo attīstību, komunikatīvās iemaņas.

Mūsu nodarbības

Mūsu skolotāji veido nodarbību tā, lai elementi tiktu apgūti ātri un viegli. Katra nodarbība sākas ar iesildīšanos, skolotājs rūpējas par to, lai bērni negūtu traumas, tāpēc kārtīgi iesilda viņu muskuļus, gatavo nodarbībai. Pēc tam atkārtojam un mācām pagriezienus, sporta deju pamata elementus. Pēc tam izvēlamies divas dejas un apgūstam tās pa daļām, dejojam, mācām un atkārtojam. Jūs pat atskatīties nepaspēsiet, kad visa programma būs saudzīgi ielikta jūsu bērna bagāžā!

Kāpēc manam bērnam ir jādejo?

Sporta dejas dāvās jūsu bērnam prasmi plastiski kustēties, ritma izjūtu. Nodarbības grupās ir darbs kolektīvā, tas nozīmē, ka jūsu bērns attīstīs komunikācijas iemaņas, pašpārliecinātību un iegūs draugus. Svarīgi, ka sporta dejas meitenēm – tā ir prasme dzirdēt partneri, iegūt plastiku un grāciju, bet zēniem – attīstīt līdera īpašības, atbildības sajūtu. Uzlabot meiteņu un zēnu savstarpējo komunikāciju.

Uzstāsimies?

Jā! Ja nodarbības ir veiksmīgas (un ar pareizo attieksmi - neveiksmes – tā ir vien daļa no veicamā ceļa), bērnam ir nodrošināta dalība sacensībās sākuma posmā, saudzīgā režīmā, vēlāk Latvijas kausa izcīņas posmos un reitingos. Pēc vēlēšanās starptautiskās sacensībās ārpus Latvijas robežām, kā arī piedalīties koncertos un šova priekšnesumos. Atcerieties, ka vissvarīgākais – ticība un atbalsts mazajam dejotājam. Esiet viņam līdzās, un viņam viss izdosies!

Kad uz startu?

Mēs jau dejojam!
Steidzieties pierakstīt savu bērnu uz nodarbībām un nāciet pie mums dejot!

Informāciju par uzņemšanu bērnu sporta deju nodarbībās uzziniet šeit!