Nodejoti 2017. gada valsts čempionāti 10 dejās, LA dejās un ST dejās.

Nodejoti 2017. gada valsts čempionāti 10 dejās, LA dejās un ST dejās. Nostrādātas treniņnometnes. Esam priecīgi par katru deju pāri, kuri piedalījās šajās nopietnajās un svarīgajās sacensībās.

Daudziem dejotājiem šie čempionāti bija pirmie savā dejotāju karjerā. Īpaši prieks par šiem dejotājiem: Modri un Gaidu, Juri un Oksanu, Andreju un Jeļenu, Māri un Airu, cilvēki, kuriem dejošana aizsākās pieaugušo deju kursos, līdz izvērtās nopietnos treniņos un vainagojās ar fināliem valsts čempionātos. Dejotāji, kuriem ir nopietns darbs, ģimenes, bērni un brīvais laiks savam hobijam, sportam, mākslai, veselīgam dzīves veidam, ir apbrīnas vērti. Apsveicam un tā tik turpināt.

Arī mēs skolotāji daudz mācamies no šiem dejotājiem, dzīves prieku, nepadošanos un sportisko azartu, draudzību starp konkurentiem, tas viss kopā veido pozitīvu dzīves enerģiju, kas virza uz priekšu pretī rezultātiem.

Valsts čempionātos piedalījās Arsēnijs un Katerīna

  • 10 deju čempionātā  Jun. 2 grupā (pirmais gads) 4 vieta (13 pāri),
  • ST deju  čempionātā 7/8 vieta (23 pāri),
  • LA deju čempionātā 8 vieta (18 pāri).

Edgars un Marija Ance Jauniešu grupā (pirmais gads no trim)

  • ST deju čempionātā 11/13 vieta (25 pāri)
  • LA deju čempionātā 15 vieta (28 pāri)
  • 10 deju čempionātā 10 vieta (12 pāri)

Dejotājiem ieejot jaunā vecuma grupā vienmēr ir interesanti, jo sava dejotāju karjera jāsāk būvēt uz stiprākām deju kvalitātēm, dejotājiem kļūstot vecākiem pieaug arī tiesnešu prasības  deju izpildījumam, gaidāmi vienmēr jauni pārbaudījumi un izaicinājumi.

Mēs Rihtera deju skolas skolotāju komanda esam lepni par saviem dejotājiem! Turpināsim strādāt, meklēt un atrast katra pāra individualitāti dejā, jo katram sporta deju dejotājam ir sapnis, kuru realizēt un mērķis, ko sasniegt. Turpināsim slīpēt deju tehniku, fizisko sagatavotību, personības izaugsmi, turpināsim ieklausīties izcilos deju speciālistos G. Januškevicius, L. Odeggards, S. Duvanovs, S. Tverjanoviča.

Lai Mums visiem izdodas!

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Juniori 2 1/4 F

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Juniori 2 1/2 F

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Jauniesi 1/8 F

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Jauniesi 1/4 F

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Seniori 1 F

Latvijas čempionāts LA dejās 2017 Seniori 2 F