Vasaras nometne “Valdemārpils 2017”

Vēja spārniem aizsteidzies augusts, nodejota nometne, pēdējie treniņi, kad nav jāuztraucas vai paspēšu izmācīties, deju skola sakopta - lielajā talkā viss padarīts godam. Paldies vecākiem un dejotājiem.

Šogad treniņnometne aizritēja ātri, mēs gatavojamies jaunajai deju sezonai – cēlām savu meistarības līmeni, slīpējām deju soļu tehniku, fizisko sagatavotību un protams partnerību. Nometnē piedalījās visi mūsu deju skolas audzēkņi no 6 g.v. līdz senioriem, jo jau 16. un 17. septembrī Lielais rudens reitings visām vecuma un kvalifikācijas grupām abās programmās.

Šogad deju sezona savu gaitu uzsāk ātrāk nekā ierasti. Nometnē ne tikai dejojām, bet arī izbaudījām iekavēto vasaru pie ezera, gatavojām pārsteigumu vecākiem, lējām no vaska svecītes , uzzinājām daudz ko par medu un degustācija ņammīga.

Nometnē neiztika arī bez ballītēm - masku balle un trako frizūru balle. Gribu izteikt atzinību skolotāju komandai par maskām. Mazākie dejotāji devās ekskursijā iepazīt dažādus dzīvnieciņus un putnus. Un, protams, pa nopietno – nakts trasīte, izdevās! Liels prieks par komandas saliedētību. Lielie dejotāji īpaši uzmanīgi un draudzīgi ar jaunākajiem. Kopā mēs esam stipri un vareni!

Nometni noslēdzām ar koncertu, lai varētu palielīties par padarīto saviem mīļajiem. Ja pirmajā dienā daudzi skuma pēc mājām un vecākiem, tad nometnei noslēdzoties skuma pēc draugiem un saviem ”jaunajiem vecākiem” skolotājiem, ar kuriem kopā bija jautri un interesanti.

Paldies skolotāju komandai Klāvam Kantorim, Santai Gardai – Lodiņai, Irinai Lanšakovai, Gundai Ģēģerei, Kristapam Kalniņam, Ligitai Rihterei un Edgaram Rihteram, sadarbības skolotājiem Agnesei Graudiņai un Aleksandram Aļošinam.

Foto galerija "Valdemārpils 2017"